Kultakeskus Oy

Yli sata vuotta monipuolisia jalometallituotteita Pohjoismaiden ja Baltian johtavalta valmistajalta!

Suomen Kultaseppien liitto päätti vuonna 1918 turvata kotimaisten jalometallituotteiden saannin perustamalla oman tehtaan Hämeenlinnaan. Näin sai alkunsa Suomen Kultaseppien Keskus Osakeyhtiö, jonka nimeksi vakiintui pian Kultakeskus Oy. Nykypäivänä olemme Pohjoismaiden ja Baltian johtava jalometallialan yritys. Päätoimipaikkamme on edelleen Hämeenlinnassa.

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeaesineet sekä teräksestä valmistetut design-tuotteet. Kultakeskus tunnetaankin erityisesti Kohinoor-timanttikorut ja Kultakeskus Hopeaa-tuotemerkeistä. Jalometallituotteiden valmistuksen rinnalla merkkikellojen maahantuonti on merkittävä osa yrityksemme toimintaa. Kellojen maahantuonti aloitettiin vuonna 1986, joten meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus alasta ja maailman johtavien kellobrändien kanssa toimimisesta.

Kuluttaja-asiakkaille suunnatun valmistuksen lisäksi palvelemme yritys- ja yhteisösektoria monipuolisesti palkitsemiseen ja yrityslahjoihin liittyvissä tarpeissa. Kultakeskus valmistaa kaikki suomalaiset valtiolliset kunniamerkit ja merkittävän osan kaikista epävirallisista kunnia- ja ansiomerkeistä sekä asiakaskohtaisista palkitsemistuotteista.

Vuonna 2019 teimme merkittävän panostuksen kasvuun ja kansainvälistymiseen ostamalla ruotsalaisen vuonna 1666 perustetun Sporrong-konsernin koko osakekannan. Yrityskaupan jälkeenkin Kultakeskus-konsernin johto ja hallinto ovat Suomessa, mutta Sporrong-nimen alla toimivat myyntiorganisaatiomme sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Ilmainen toimitus automaattiin tai Postiin yli 50 € tilauksille. Kotiinkuljetus 9,90 €. Nopea toimitus!

Ilmainen toimitus automaattiin tai Postiin yli 50 € tilauksille. Kotiinkuljetus 9,90 €. Nopea toimitus!

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä