Hopea ja teräs

Hopeaesineellä on aina tarinansa, oli sitten kyse perintökalleudesta, merkkipäivälahjasta tai kotiin itse hankitusta tarve- tai koriste-esineestä. Kultakeskuksen valikoimaan kuuluu laajat ja monipuoliset mallistot hopeisia ruokailuvälineitä, kynttilänjalkoja ja lahjaesineitä. Kultakeskus Hopeaa tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena suomalalaisesta työstä.

Aidon Kultakeskus-hopean tunnistaa Leijona-leimasta. Se kertoo suomalaisesta ammattitaidosta, jota Kultakeskuksella on vaalittu jo yli 100 vuotta! Verkkokaupasta löydät Ainon, Tähkän ja Tapion – Kaikki rakastetut hopeasarjat, jolla luot ajatonta tyyliä arkeen ja juhlaan.

Kultakeskuksen valikoimaan kuuluu hopean ohella myös teräksestä valmistettuja käyttö- ja lahjaesineitä. Teräsesineiden suunnittelijat ovat tunnettuja muotoilijoita, tunnetuimpana suomalaisen muotoilun mestari Tapio Wirkkala. Wirkkalan suunnittelemissa teräsesineissä erilaiset pintakäsittelyt, kiillotus ja himmennys korostavat esineiden puhtaita linjoja. Wirkkalan suunnittelemat ajattomat ruokailuvälinesarjat Tapio, Marski ja Caravelle ovat saatavilla myös teräksestä valmistettuna. Lisäksi mallistoon kuuluu kynttilänjalkoja, maljoja ja muita lahjaesineitä.

Kategoriat

Ilmainen toimitus automaattiin tai Postiin yli 50 € tilauksille. Kotiinkuljetus 9,90 €. Nopea toimitus!

Ilmainen toimitus automaattiin tai Postiin yli 50 € tilauksille. Kotiinkuljetus 9,90 €. Nopea toimitus!

Suodattimet

Tyhjennä