Korut

Kohinoor on Kultakeskus Oy:n laadukkaiden timanttikorujen tuotemerkki. Kohinoor-timanttikorut syntyvät Kultakeskuksen omien muotoilijoiden Assi Arnimaan ja Sami Laatikaisen suunnittelutyön tuloksena Hämeenlinnassa. Timanttikorujen lisäksi valmistamme myös muita kultakoruja, joista kihlasormukset ovat erityisosaamistamme.

Kestävää ja kaunista – Rakkaudella

Kohinoor-mallisto koostuu tuoteperheistä, joista jokainen on tyylillisesti oma kokonaisuutensa. Suunnittelussa on kuitenkin huomioitu, että eri tuoteperheiden korut ovat yhdisteltävissä keskenään. Halusitpa vähäeleisen yksikivisen sormuksen tai koristeellisemman sormusyhdistelmän, voimme aina tarjota laadukkaasti valmistetun ja aikaa kestävän vaihtoehdon. Kaikki valmistamamme timanttikorut ovat kierrätyskultaa ja niissä käytetään tarkasti valikoituja, laadukkaita timantteja ja jalokiviä. Kohinoor-korut on suunniteltu ilahduttamaan ja kestämään käytössäsi vuosikymmeniä, mutta muistathan myös pitää hyvää huolta arvokkaista koruistasi! Jos sinulla on kysyttävää Kohinoor-korujesi huollosta tai korjauksesta, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Kohinoor-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset osoituksena suomalaisesta työstä ja muotoilusta.

Tutustu Kohinoor-timanttikoruihin!

Timantti- ja kultakorujen lisäksi löydät verkkokaupastamme myös Finnfeelings-hopeakorut ja muotibrändien Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin omat korumallistot.

Kategoriat

Ilmainen toimitus automaattiin tai Postiin yli 50 € tilauksille. Kotiinkuljetus 9,90 €. Nopea toimitus!

Ilmainen toimitus automaattiin tai Postiin yli 50 € tilauksille. Kotiinkuljetus 9,90 €. Nopea toimitus!

Suodattimet

Tyhjennä